Header Werkwijze en Prijzen

Werkwijze

Een portretschilderij is een uniek en tijdloos cadeau en een blijvende herinnering wat generaties lang meegaat. Een goed portret toont een treffende gelijkenis en weerspiegeld het karakter van de geportretteerde(n). Heeft u interesse in een portretschilderij dan nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In dit gesprek worden alle wensen en overwegingen verkend zoals de gewenste sfeer, de afmeting en de achtergrond(kleur) van het schilderij. Verder komt de kledingkeuze ter sprake en of er bijvoorbeeld bepaalde sieraden verwerkt moeten worden. Allemaal zaken die van grote invloed zijn op het eindresultaat en waarin ik u graag adviseer. Indien het kennismakingsgesprek leidt tot een vervolg, dan maken we een afspraak voor een fotoreportage. Na de fotosessie maak ik een selectie van geschikte foto’s. In overleg met u wordt vervolgens de definitieve keuze gemaakt.

Mijn website geeft een goed overzicht van de soort portretten die ik in opdrachten uitvoer en mijn vrije werk. Om een nog betere indruk te krijgen bent u van harte welkom in mijn atelier in Driehuis om de schilderijen in het echt te zien. Een aantal van mijn vrije werken zijn nog te koop, heeft u interesse in mijn vrije werk of een portret in opdracht, neem dan vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina.

05 - Homepage - Anneke in atelier
Anneke-tijdens-project-Rembrandt

Wat kost een portretschilderij?

Het schilderen van een realistisch olieverfportret is een arbeidsintensief en tijdrovend proces. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op de prijs zijn het formaat, het aantal personen, de achtergrond en de gewenste weergave en detaillering van bijvoorbeeld kleding en sieraden. Standaard wordt bij een prijsindicatie uitgegaan van één persoon en een neutrale achtergrond zonder extra detaillering en/of decoratieve voorwerpen. De prijzen zijn inc. Btw. Geeft u opdracht voor meerdere portretten dan geldt een korting van 10%.

De betaling geschiedt in 2 termijnen: 30% bij aanvang en de resterende betaling bij afronding van het portret. Voor een prijsindicatie op maat kunt u contact met mij opnemen via de contactpagina.

05 - Homepage - Anneke in atelier

Werkwijze & Prijzen

Een portretschilderij is een uniek en tijdloos cadeau en een blijvende herinnering wat generaties lang meegaat. Een goed portret toont een treffende gelijkenis en weerspiegeld het karakter van de geportretteerde(n). Heeft u interesse in een portretschilderij dan nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In dit gesprek worden alle wensen en overwegingen verkend zoals de gewenste sfeer, de afmeting en de achtergrond(kleur) van het schilderij. Verder komt de kledingkeuze ter sprake en of er bijvoorbeeld bepaalde sieraden verwerkt moeten worden. Allemaal zaken die van grote invloed zijn op het eindresultaat en waarin ik u graag adviseer. Indien het kennismakingsgesprek leidt tot een vervolg, dan maken we een afspraak voor een fotoreportage. Na de fotosessie maak ik een selectie van geschikte foto’s. In overleg met u wordt vervolgens de definitieve keuze gemaakt.

Mijn website geeft een goed overzicht van de soort portretten die ik in opdrachten uitvoer en mijn vrije werk. Om een nog betere indruk te krijgen bent u van harte welkom in mijn atelier in Driehuis om de schilderijen in het echt te zien. Een aantal van mijn vrije werken zijn nog te koop, heeft u interesse in mijn vrije werk of een portret in opdracht, neem dan vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina.

Wat kost een portretschilderij?

Het schilderen van een realistisch olieverfportret is een arbeidsintensief en tijdrovend proces. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op de prijs zijn het formaat, het aantal personen, de achtergrond en de gewenste weergave en detaillering van bijvoorbeeld kleding en sieraden. Bij een prijsindicatie wordt standaard uitgegaan van één persoon en een neutrale achtergrond zonder extra detaillering en/of decoratieve voorwerpen. De prijzen zijn inc. Btw. Geeft u opdracht voor meerdere portretten dan geldt een korting van 10%.

De betaling geschiedt in 2 termijnen: 30% bij aanvang en de resterende betaling bij afronding van het portret. Voor een prijsindicatie op maat kunt u contact met mij opnemen via de contactpagina.